Furenesveien 285
Om Nordlys

Til våre gjester!

Vi takker for forespørsel om leie av Nordlys Misjonssenter.
Nordlys Misjonssenter er bygd for å fremme det kristne arbeidet i Rogaland. Nordlys Misjonssenter kan derfor ikke benyttes til møter og arrangement som er i strid med Bibelens lære eller kristne normer.

Nordlys Misjonssenter ligger i naturskjønne omgivelser. Stedet har et fint uteareal med lekeplass, fotballbane og grillsted. Det ligger tett ved vann, og vi har 6 kanoer og en robåt til leie. Kanoene koster kr. 100 pr. kano pr. døgn. Og båten koster kr 100 pr. døgn. Vi har også en båt-tilhenger for kanoer, som kan brukes til å frakte kanoene ned til vannet. Alternativt kan de bæres ned, eller fraktes med små traller som ligger i skuret. I skuret ligger også redningsvester og årer for kanoene og båten. Båt-tilhengeren skal kun brukes til å frakte kanoene fra Nordlys og ned til vannet. Nordlys Misjonssenter ligger også nær et friareal/naturområde for Sandnes kommune, med flotte naturstier, badeplass og Gapahuk (som kan reserveres gratis ved å kontakte Tor Magne).

Nordlys Misjonssenter består av HOVEDBYGG med allrom/stue, spisesal og kjøkken. Hovedbygget har videre et sanitæranlegg bestående av to avdelinger: en for kvinner og en for menn. Begge avdelinger er utstyrt med vasker, vannklosetter og dusj. Øverst i området ligger HYTTA. Den består av 8 rom, ett toalett og en hems. Nederst i området ligger NYBYGGET, som har 3 etasjer.

1. etg.: 4 soverom med dusj og toalett; til sammen 12 sengeplasser.
2. etg.: 6 soverom med dusj og toalett; tilsammen 24 sengeplasser.
3. etg.: møtesal med vedovn, varmepumpe, prosjektor og høyttaler-anlegg.

Der er tilgang med rullestol til denne etasjen via utvendig gangvei. I tillegg inneholder denne etasjen også ett toalett og kjøkken med oppvaskmaskin, induksjons-komfyr og kjøleskap. Der er også en kiosk i 3. etg. med is, brus og
div gotteri. Den kan dere selge fra, etter nærmere avtale. Hvis aktuelt, ring Tor Magne på 47979666.
Vi har også et eget HC-toalett på området, med inngang fra gårdsplassen.

Totalt i begge internatbygg er det plass til 59 personer.

All bruk av rusmidler er forbudt. Røyking innendørs er ikke tillatt. Og det er ikke tillatt med husdyr. Oppstår det skade på eiendom, bygning eller inventar, er leietaker pliktig til å melde fra til den ansvarlige for Nordlys Misjonssenter. Leietaker står økonomisk ansvarlig for all slik skade. Leietaker har ansvar for at gjeldende brann-instrukser blir fulgt. Ansvarlig brannleder for leietaker skal gjennomgå sjekklista for brannforebyggende tiltak før, under og etter oppholdet.

Nordlys Misjonssenter har gode naboer som vi ønsker å ha et godt forhold til også i framtiden. Derfor henstilles våre gjester til å vise hensyn og ikke lage unødvendig støy. I henhold til naboloven, forventer vi at våre gjester respekterer at det skal være ro ute fra kl 23:00. Og det er fint om det også kan være ro til kl 08:00 om morgenen. Vi ber dere også om å holde vinduene i møtesalen lukket etter kl. 23.00. Så vil vi ønske dere hjertelig velkommen til Nordlys Misjonssenter.

Med vennlig hilsen, for Norges Samemisjon
Tor Magne Haraldseid – kretssekretær og daglig leder for Nordlys Misjonssenter.

Priser og litt mer informasjon finner du her.

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på dette nettstedet.